Huiden & Vachten

Koeienhuiden & Vachten voor een natuurlijke uitstraling in uw huis!

Wij verkopen al jaren alle soorten huiden, waarvan de koeienhuid onze specialiteit is geworden. U kunt profiteren van de mooiste en kwalitatief allerbeste huiden omdat wij direct importeren uit heel Europa en Zuid-Amerika. Van roodbont en zwartbont tot de meest exotische huiden in prints van alle denkbare diersoorten, zoals zebra, luipaard en dergelijke. Onze kracht is om op uw verzoek precies de huid te zoeken die in uw interieur past. De prijzen liggen tussen 150 en 325 euro, afhankelijk van de maat en de klasse van de huid.

Vraag ons advies en/of stuur een foto van uw interieur, dan gaan wij op zoek naar de best passende huid voor u!

DSC_0256 (1)

Een warme aanvulling op uw interieur!

De warme en natuurlijke uitstraling van een koeienhuid is een echte aanvulling op uw interieur. De huiden en vachten zijn uniek, omdat het natuurproducten zijn hierdoor is elke huid of vacht speciaal. Met de huiden of vachten kunt u uw interieur compleet maken in combinatie met onze stoelen, tafels en lampen

Enthousiast geworden van een van onze koeienhuiden & vachten of benieuwd naar meer unieke stoere meubels, kom gerust een keer langs in onze showroom en laat je inspireren!

Onze expertises

Waarom bij Van Lambert?

Persoonlijk & eerlijk advies
Inspirerende collecties
Showroom in Geffen
Kwaliteit & service

Recente blogs

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom!