Boomstamtafels

Een natuurlijke uitstraling in uw huis!

Door de boomnerven die zichtbaar zijn in de boomstamtafel krijgt u een natuurlijke uitstraling in uw woonkamer of keuken. Deze boomstamtafels zijn ideaal om aan te leven. De tafels zijn sterk en robuust met een natuurlijke charme.

Ben je op zoek naar een mooie boomstamtafel voor in uw keuken of woonkamer. Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies voor het inrichten van je eigen interieur.

DSC_0438

Inspirerende interieur collecties

Onze meubelcollectie bestaat uit een wisselend aanbod van stoelen, poefs, ottomanes, tuinbanken, tuinstoelen, boomstamtafels, eikenhouten tafels, colombiaans eiken tafels, worteltafels. De vaste modellen zijn te bestellen in elke kleur of huid. Custom made: u kiest zelf de mooiste huid voor uw meubelstuk en dit wordt zeer snel bekleed door onze eigen stoffeerder! Bezoek ons op een van onze markten of in onze showroom; ook staan wij vaak op grote boerenmarkten, lifestyle beurzen, fairs en countrybeurzen.

Enthousiast geworden van een van onze lampen of benieuwd naar meer unieke stoere meubels, kom gerust een keer langs in onze showroom en laat je inspireren!

Onze expertises

Waarom bij Van Lambert?

Persoonlijk & eerlijk advies
Inspirerende collecties
Showroom in Geffen
Kwaliteit & service

Recente blogs

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom!