Lampen

Bijpassende lampen van Lambert!

Iedereen heeft zijn of haar eigen smaak als het gaat om de inrichting van het interieur. Met onze expertise weten wij precies wat er bij jouw past. Daarom vinden wij het belangrijk dat er bij iedere woonstijl bijpassende zijn te vinden. Dit alles vind je in onze showroom.

Ben je op zoek naar een mooie hanglamp voor boven jouw eettafel, werkplek of misschien wel voor in de slaapkamer? Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies voor het inrichten van je eigen interieur.

DSC_0436

Inspirerende interieur collecties

Onze meubelcollectie bestaat uit een wisselend aanbod van stoelen, poefs, ottomanes, tuinbanken, tuinstoelen, boomstamtafels, eikenhouten tafels, colombiaans eiken tafels, worteltafels. De vaste modellen zijn te bestellen in elke kleur of huid. Custom made: u kiest zelf de mooiste huid voor uw meubelstuk en dit wordt zeer snel bekleed door onze eigen stoffeerder! Bezoek ons op een van onze markten of in onze showroom; ook staan wij vaak op grote boerenmarkten, lifestyle beurzen, fairs en countrybeurzen.

Enthousiast geworden van een van onze lampen of benieuwd naar meer unieke stoere meubels, kom gerust een keer langs in onze showroom en laat je inspireren!

Onze expertises

Waarom bij Van Lambert?

Persoonlijk & eerlijk advies
Inspirerende collecties
Showroom in Geffen
Kwaliteit & service

Recente blogs

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom!