Interieur stoelen

Passende stoelen voor je interieur!

Iedereen heeft zijn of haar eigen smaak als het gaat om de inrichting van het interieur. Wij verkopen onder andere verschillende stoelen passend aan ons assortiment aan tafels en andere woonaccessoires. Ook verkrijgbaar in koeienhuiden naar keuze. Deze kan je zelf uitzoeken in onze showroom.

Ben je op zoek naar mooie stoelen voor bij jouw eettafel of werkplek? Of opzoek naar een compleet interieur met tafels en stoelen? Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies voor het inrichten van je eigen interieur.

Tafels en Stoelen 3

Inspirerende interieur collecties

Onze meubelcollectie bestaat uit een wisselend aanbod van stoelen, poefs, ottomanes, tuinbanken, tuinstoelen, boomstamtafels, eikenhouten tafels, colombiaans eiken tafels, worteltafels. De vaste modellen zijn te bestellen in elke kleur of huid. Custom made: u kiest zelf de mooiste huid voor uw meubelstuk en dit wordt zeer snel bekleed door onze eigen stoffeerder! Bezoek ons op een van onze markten of in onze showroom; ook staan wij vaak op grote boerenmarkten, lifestyle beurzen, fairs en countrybeurzen.

Enthousiast geworden van een van onze lampen of benieuwd naar meer unieke stoere meubels, kom gerust een keer langs in onze showroom en laat je inspireren!

Onze expertises

Waarom bij Van Lambert?

Persoonlijk & eerlijk advies
Inspirerende collecties
Showroom in Geffen
Kwaliteit & service

Recente blogs

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom!